Budapeststubbe.

  1. Budapeststubbe med blåbär ca 6 port… BOTTEN 1.5 dl malda hasselnötter. 0.5 dl maizena. 1 dl socker blandas ihop i en skål… 4 äggvitor. 1 dl socker… vispas till en fast maräng. vänd ner nötblandningen o vänd försiktigt ihop. spritsa ut en avlång platta på bakplåtspapper o grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter i 170 grader. stäng av o öppna luckan o låt bottnen stå i eftervärmen ca 10 minuter.. lägg ett bakplåtspapper över o vänd på botten o dra bort det andra pappret. låt kallna. vispa upp ca 3 dl grädde rätt fast o strö på ca 1 dl blåbär(eller något annat)rulla ihop till en rulle med hjälp av bakpappret. smält lite choklad o ringla över. låt stelna. före servering pudra på lite florsocker.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.