Kebabpizzor.

Kebabpizzor.. 6 st… DEG 4 dl vatten. 25 g jäst. 1 tsk salt. 1 msk torkad oregano. 9-10 dl vetemjöl… TOMATSÅS 1 liten gul lök. 4 vitlöksklyftor. 1 burk krossade tomater 390 g. 1 tsk torkad oregano… TOPPING kebabkött. lök. tomat. ost… lös upp jästen i vattnet o tillsätt resten o arbeta ihop till en smidig deg som får kalljäsa i kylen ca 6 timmar. bryn på kebabköttet under tiden o koka ihop tomatsåsen, jag brukar mixa ihop såsen så det inte blir några bitar i den, låt svalna.när botten jäst klart så ta upp den på mjölat bakbord o dela i 6 bitar. kavla ut riktigt tunna bottnar. bred på såsen o lägg på toppingen o grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter i 250 grader…DSC03392.JPG

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.